Medlemsbutikken

Vi fører både bensin og diesel og det er tilgjengelig fra kortautomaten hele døgnet.

Våre åpningstider: mandag-fredag 08.00-16.00, torsdag 08.00-18.00.

Medlemsrommet

Innenfor butikklokalet er det et hyggelig rom med bord og stoler hvor alle medlemmer er velkomne innom for en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Medlemspriser

Vi er ikke dyrere enn våre konkurrenter. På enkelte aktuelle varer har vi til og med ekstra lave priser for våre medlemmer. Er du SMBF medlem og skal kjøpe bunnstoff, betaler du for eksempel en gunstigere medlemspris hos oss. Jo flere som bruker butikken, desto bedre priser kan vi tilby våre medlemmer. Fyller alle medlemmene tanken hos oss, øker volumet. På godt norsk betyr det at leverandørene gir oss bedre priser på våre innkjøp, slik at vi kan senke prisene ut til deg.

Godt utvalg

Her kan du kjøpe alt du trenger til både vinteropplag og vårpuss, gass og oljer, skruer og mutre, rensevesker og vaskeutstyr, verktøy, teiner og fiskesnører, pulverapparat i flere størrelser, batterier av de fleste slag, førstehjelpsskrin, redningsvester, dregg og spesialutstyr som bidrar til et enda bedre liv på fjorden.
Vi har også et godt utvalg av tauverk og det du måtte trenge for en sikker fortøyning av båten.  Er det noe du lurer på gir vi gjerne gode råd med på kjøpet.
Kjøp gjerne med noe godt til turen, eller bare sett deg på bryggekanten og nyt øyeblikket…….